index

O friteuză  cu aer cald electrica este un aparat de gătit ce utilizează aer cald pentru a coace alimentele în loc de ulei. Aparatul are un cos pentru alimente  aerul fierbinte circula în jurul alimentelor,.

Funcționarea acestei friteuze este foarte simplă. Primul pas este să se încălzească aparatul până la temperatura dorită. Apoi, se așează alimentele în tavă și se setează timpul de gătire. Aerul cald circulă prin jurul alimentelor, astfel încât să obțineți o crustă crocantă in exterior și fragedă și moale în interior.

Avantajul acestui tip de friteuză este că se folosește foarte putin ulei ulei, ceea ce face ca alimentele să fie mai sănătoase și mai puțin grase decât cele gătite într-o friteuză clasică cu ulei. De asemenea, acest tip de friteuză este ușor de curățat și poate fi folosit pentru a coace o varietate de alimente, inclusiv cartofi prăjiți, pui, pește și chifle.

 

De ce sa alegem o friteuza cu aer cald

Este Sanatos

Mâncarea sănătoasă ,variata și echilibrată este principalul pilon pentru o viata sanatoasa si fericita in jurul căreia se învârte toată bunăstarea noastră fizică și psihică.Friteuzele sant aparate ideale pentru „prajit” rapid si delicios folosind aerul cald sau metoda traditionala cu ulei.Reduce consumul de grasimi cu cel putin 80% si de a pastra intacte proprietatile alimentelor.Este perfecta pentru cei care doresc sa tina o dieta cu mai putine calorii.

E versatila si elimina mirosurile neplacute

Se poate gati mai multe tipuri de mancare ,unele aparate find dotate de programe complete.Coace alimente gustoase cu un miros și o aromă naturală , lăsându-le uscate si crocante la exterior dar moi la interior.majoritatea modelelor sant echipate cu filtru care elimina mirosurile neplacute.

Este un aparat de gatit usor de folosit

Funcționarea friteuzei cu aer este practică,foarte usor de utiliza. tehnologia air fryer face ca aerul sa se incalzeasca foarte rapid astfel micsorand timpii de gatit. Este foarte ușor de curățat și economisește timp și efort.

 

Friteuze cu aer cald  la cel mai bun pret

Friteuzele cu aer cald  devin din ce în ce mai populare în bucătăriile noastre,ZLN-3604 este una dintre cele mai accesibile și de calitate din Romania. Nevoia de a adopta un mod mai sănătos de a gătit cu o cantitate redusă de grăsime face ca aceste aparate să fie din ce în ce mai solicitate și să găsească un loc în bucătăriile Romanesti.Marcile recomandate,cele mai bune din punct de vedere calitate/pret in magazinul de electrocasnice sant Zilan si Heinner .Mancare sanatoasa, cu pana la 80 % mai putin ulei.

Cum funcționează Air Fryer

Dupa cum spune si numele aceasta masina de gatit utilizeaza aerul în procesul de prăjire, în loc de ulei sau alte produse, cum ar fi untul sau untura.
Acest aparat de gatit foloseste jeturi de aer fierbinte ,care se formeaza foarte rapid datorita unui element de incalzire foarte inovator fără preîncălzire.
Folosind tehnologia de ventilatie ,aerul firbinte este distribuit uniform in mod circular in interiorul friteuzei. Sant unele modelein care aerul fierbinte poate fi distribuit pe verticală sau orizontală.Astfel garantează o gătire mai crocanta si uniformă.Tendința se arată – din ce în ce mai multe gospodării își iau rămas bun de la friteuzele convenționale și cumpără o friteuză cu aer cald pentru preparatele cu conținut scăzut de grăsimi.

Friteuze cu ulei

Multi se intreaba CARE ESTE CEA MAI BUNA FRITEUZA  CU ULEI.Dar apentru fiecare aceasta intrebare are un raspuns diferit in functie de nevoi,buget si alte considerente.Ar fi inutil pentru cineva care trebuie sa gateasca pentru o familie mica sa achizitioneze un aparat foarte mare

&nbsp

CH
Friteuzele cu aer cald sunt dispozitive de gatit moderne care sunt deosebit de populare in ultimii ani, datorita stilului lor de prajire sanatos.

Ce este o friteuza cu aer cald?
Una dintre cele mai moderne forme de friteuze, friteuzele cu aer cald sunt dispozitive care functioneaza prin incalzirea rapidă a aerului si circularea acestuia prin jurul alimentelor, ceea ce le face sa devina crocante.

Cum functioneaza o friteuza cu aer cald?
Friteuzele cu aer cald functioneaza prin utilizarea curentilor de aer cald, care circula prin jurul alimentelor, cojindu-le si facandu-le sa devina crocante. Acest aer cald este incalzit rapid si uniform, oferind rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Functiile unei friteuze cu aer cald
Friteuzele cu aer cald au mai multe functii care le fac mai versatile si mai usor de utilizat. Unele dintre aceste functii includ setari precise de temperatura si timp, controlul curentilor de aer, si optiuni pentru diferite tipuri de alimente.

Capacitatea unei friteuze cu aer cald
Capacitatea unei friteuze cu aer cald poate varia in functie de marimea si modelul dispozitivului. Unele modele pot fi destul de mici pentru a se potrivi in bucataria unei familii, in timp ce altele pot fi suficient de mari pentru a fi utilizate in restaurante sau in alte medii de afaceri.

In concluzie, friteuzele cu aer cald sunt un dispozitiv de gatit modern si sanatos, care poate fi utilizat pentru a prepara o varietate de alimente crocante si delicioase. Cu functii avansate si capacitati variabile, friteuzele cu aer cald sunt o alegere excelenta pentru orice gospodarie sau afaceri.