Cele mai bune Friteuze Beper

Friteuze Beper

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

Friteuze cu aer cald Beper

 

Friteuzele cu aer cald  Beper sant aparate extrem  de practic și ușor de utilizat, are un design bun și elegant,care necesită puțină întreținere și oferă rezultate excelente.Cele mai vandute din aceasta nisa sant :Friteuza air fryer multifunctionala digitala de 12 l,cu aer de 5l respectiv 2 l

Friteuze cu ulei

 

Aceste masini de gatit moderne foloseste uleiul pentru prajitul alimentelor.Cele mai  vandute modele sant :
-Friteuzele electrice cu capacitatea de  3,5l practica complet demontabile, formata din corp exterior din otel si manere termoizolate, recipient emailat si cos din inox
-Capacitate 2l . Buton de deschidere a capacului. Cos din otel inoxidabil cu capacitate 2L.cu corp exterior abs si recipient interior antiaderent pentru curatare usoara Lumina de funcționare și temperatura reglabile prin butonul practic până la 190 ° C. Cu picioare stabile antiderapante.

-Capacitate 1 l- Coș din oțel inoxidabil cu capacitate de 1 l.Capac cu hublo și filtru de miros integrat detașabil și lavabil. Cu picioare stabile antiderapante. Lumina de funcționare și temperatura reglabile prin butonul practic până la 190 ° C.