Friteuza cu aer cald Beper

FRITEUZA CU AER CALD BEPER Putere 1000 W marca  Beper  este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala cu ulei , deoarece permite prajirea fara sau cu foarte putin ulei.Lumina de functionare si buton dublu pentru reglarea temperaturii pana la 200 ° C;

USOR DE UTILIZAT: Friteuza Beper de 2 litri cu aer cald este este un electrocasnic AirFryer usor de utilizat.
Puneți alimentele în friteuza și setați timpul și temperatura.Pentru coacerea alimentelor foloseste jeturi de aer fierbinte,Gătește mâncăruri gustoase și crocante, fără a folosi ulei.
REGLABILA: Friteuza electrică de culoare neagra fără ulei este echipată cu un buton de pornire/oprire și temporizator programabil pana la 30 de minute cu oprire automata. Lumina de functionare si buton dublu pentru reglarea temperaturii pana la 200 ° C
GATIRE SANATOASA: Este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala: Această friteuză vă permite să gătiți rapid și uniform datorită circulației rapide a aerului cald în interior. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să faceți grătar, să coaceti și să prajiti.
UȘOR DE CURĂȚATFriteuza cu aer este ușor de curățat. Doar ștergeți exteriorul cu o cârpă umedă, în timp ce recipientul și grătarul sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase.

Brand

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor. Ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.