Cea mai buna friteuza

Friteuza cu aer cald

Cea mai buna Friteuza  cu aer cald Air Fryer

 

FRITEUZELE CU AER CALD nu folosesc uleiul pentru prajirea alimentelor si jeturi de aer fierbinte.Rezultatul,imita foarte bine prajeala, alimente crocante la exterior si moi la interior.Principalele avantaje ale friteuzelor cu aer sunt de a găti alimentele într-un mod sănătos, cu puțin ulei și grăsimi scăzute. Reduc mirosurile de gătit și permit diferite moduri de gătit.Cu volumul destul de mic economisiund spatiu.Este destul de greu sa rezisti in fata unei portii de cartofi prajiti,peste prajit sau a unor snitele crocante de pui.Caracteristica acestor feluri de mancare este ca sant gatite cu multa grasime si ulei cea ce face mult rau sanatatii noastre..Reduce considerabil cantitatea de grasimi folosita. Aproape fara grasimi sau ulei (de exemplu, o linguriță mică plină) pentru anumite feluri de mâncare..Cu ajutorul ei puteti gati foarte usor mai multe feluri de mancare crocanta si delicioasa.Dupa terminarea timpului de gatit mancarurile au o culoare maro auriu si sant crocacnte in exterior si moi in inerior.

 

Friteuza cu ulei

 

In FRITEUZA ELECTRICA CU ULEI uleiul atinge rapid temperaturile ideale, iar imersarea alimentelor in ulei in clocot asigura ca gatirea sa fie uniforma si crocanta.Friteuzele concepute pentru uz strict casnic au o formă rotunjită cu capac închis și, în general, nu pot fi deschise în timpul gătitului. Sunt dotate cu multiple funcții prestabilite și programe care setează temperatura și timpii de gătire în funcție de alimentele introduse în friteuza Zilan.

 

Care este cea mai buna friteuza  cu aer calitate/pret

Este foarte greu de raspuns la aceasta intrebare.Pentru fiecare dintre noi inseamna ceva diferit ,in functie de venit si nevoi .Foarte multe persoane pun o mare importanta pe functiile cu care este dotat aparatu.Dar cu cat are mai multe functii cu atat friteuzele sant mai scumpe.O functie,de exemplu peste,este programarea friteuzei de a functiona un timp stabilit la o temperatura stabilita.Dar multi dintre noi prefera alimentele mai mult rumenite sau mai putin, deacea nu folosim aceste functii.

 

Ce caracteristici trebuie sa aiba

Capacitate .Pentru ca mâncarea să fie gătită uniform și adecvat trebuie sa alegem un aparat cu aer cald cu o capacitate potrivita. Va fi dificil să stiti exact cât de multă mâncare doriți să gătiți cu aparatul, este important să aveți o idee .

 

 

Cati vati trebuie sa aiba o