BEPER P101FRI001 Friteuza cu aer cald, fara ulei, Temporizator programabil pana la 30 de minute cu oprire automata, recipient si grila detasabile, capacitate 2 litri, putere 1000 W, negru.Este un aparat de gatit ideal mai ales pentru cine doreste sa manance sanatos .Foloseste jeturi de aer fierbinte pentru preperarea alimentelor.Friteuza cu aer cald este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala, deoarece permite prajirea fara sau cu foarte putin uleFriteuza electrică de culoare neagră fără ulei este echipată cu un buton de pornire/oprire . Temporizatorul .se poate seta pana la  până la maximum 30 de minute. Temperatura se poate regla in  in intervalul de la 80 ° la 200 ° C. Lumina indică dacă dispozitivul este pornit .

 

Caracteristici tehnice

Tip friteuza       Cu aer cald

Putere 1000 W
Numar cosuri   1
Tip alimentare La retea

Tip panou de comanda Mecanic

Capacitate mancare 2 Kg
Tip panou de comanda Mecanic
Numar programe 1
Interval temperatura 0 – 200 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta :Protectie supraincalzire,Oprire automata,Indicator luminos
Caracteristici speciale Timer,Termostat
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza

 

Marca

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

Ambalaj și accesorii incluse

Friteuza cu aer cald  Beper se livreaza in interiorul unei cutii,  sigilata asfel incat sa fie protejata de eventualele lovituri din timpul transportului.Nu există alte accesorii deoarece este suficient să introduceți alimentele în interiorul coșuluiÎn interiorul ambalajului se află o broșură de instrucțiuni care contine principalele reguli  pentru intretinerea  si  utilizarea optimă a friteuzei .Dupa folosirea friteuzei , coșul poate fi scos cu ușurință  pentru a fi spălat sub jet de apă sau chiar în mașina de spălat vase.

Design, greutate, dimensiuni și materiale

Video

 

De unde să cumpărați Beper P101FRI001

 

Opinia mea