Friteuza Beper P101FRI100

Friteuza electrica Beper P101FRI100,  cu ulei ,Capacitate mica  de 1 litru,putere 950W, , Termostat ajustabil pana la 190°C, Negru

FRITEUZA ELECTRICA: Beper a proiectat aceasta friteuza cu capacitate mica de numai un litru  si un sistem de alimentare de 950 Watts , ideala pentru a praji  rapid si gustos.

USOR DE UTILIZAT:Datorită capacului cu porthole ( gemulet pentru supravegherea procesului de gatit) prezent în partea superioară, va fi posibil controlulprocesului de prajire. Este echipata cu Filtru anti-miros detașabil și lavabil opreste mirosurile neplăcute si stropii de ulei .

REGLABILA ȘI STABIL: Temperatura friteuzei este reglabilă până la 190 ° . Dotata cu  picioare antiderapante puteți găti în siguranta .

REZISTENTA: Friteuza este realizata exterior din ABS cu cosul detasabil din otel inoxidabil foarte rezistenta in timp la folosirea la temperaturi ridicate

USOR DE CURATAT: Prin indepartarea cosului puteti goli uleiul din recipient si lasati detergentul sa actioneze, pentru a obtine o curatare optima.Pentru capac și structura externă este recomandabil să ștergeți cu o cârpă umedă.

 

 

Caracteristici

Marca Beper

Filtru anti-miros detasabil si lavabil

Termostat ajustabil pana la 190°C
Cos detasabil din otel inoxidabil
Recipient pentru ulei antiaderent cu capacitate 1 litru
Material: ABS
Capac cu orificiu din geam pentru supravegherea procesului de gatit
Indicator luminos de functionare si atingere a temperaturii
Picioruse antialunecare
Putere: 950 W
Dimensiuni: 22.5 x 19.5 x 20.5 cm

Greutate:1.4 kg

 

 

Marca Beper

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

Friteuza electrica Beper P101FRI100,  cu ulei ,Capacitate mica  de 1 litru