Friteuza cu aer cald 2 litri

 

 

 

FRITEUZA CU AER CALD BEPER Putere 1000 W marca  Beper  este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala cu ulei , deoarece permite prajirea fara sau cu foarte putin ulei.Lumina de functionare si buton dublu pentru reglarea temperaturii pana la 200 ° C;

USOR DE UTILIZAT: Friteuza Beper de 2 litri cu aer cald este este un electrocasnic AirFryer usor de utilizat.
Puneți alimentele în friteuza și setați timpul și temperatura.Pentru coacerea alimentelor foloseste jeturi de aer fierbinte,Gătește mâncăruri gustoase și crocante, fără a folosi ulei.
REGLABILA: Friteuza electrică de culoare neagra fără ulei este echipată cu un buton de pornire/oprire și temporizator programabil pana la 30 de minute cu oprire automata. Lumina de functionare si buton dublu pentru reglarea temperaturii pana la 200 ° C
GATIRE SANATOASA: Este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala: Această friteuză vă permite să gătiți rapid și uniform datorită circulației rapide a aerului cald în interior. Dispozitivul vă permite, de asemenea, să faceți grătar, să coaceti și să prajiti.
UȘOR DE CURĂȚAT: Friteuza cu aer este ușor de curățat. Doar ștergeți exteriorul cu o cârpă umedă, în timp ce recipientul și grătarul sunt detașabile și compatibile cu mașina de spălat vase.

Caracteristici tehnice

Tip friteuza       Fara ulei
Putere 1000 W
Numar cosuri   1
Tip alimentare La retea
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate mancare 2 Kg
Tip panou de comanda Mecanic
Numar programe 1
Interval temperatura 0 – 200 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta :Protectie supraincalzire,Oprire automata,Indicator luminos
Caracteristici speciale Timer,Termostat
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Friteuza

Friteuza cu aer cald 2 litri Recizitie ofere si preturi