Friteuza  cu aer cald 5 litri Beper

FRITEUZA FĂRĂ ULEI:Friteuza beper cu aer cald 5 litri Beper P101FRI050 , este cea mai sanatoasa alternativa la prajirea traditionala, deoarece permite prajirea fara sau cu foarte putin ulei. Doar puneți alimentele în friteuză și setați cronometrul pana la la 60 de minute și temperatura. Gătește mâncăruri crocante și delicioase, fără a folosi ulei.
DIGITALA: Panou de control digital cu ecran tactil pentru a selecta dintre cele 7 programe presetate, pentru a regla temperatura . Intervalul de temperatură variază de la 80 ° la 200 ° C.
MAI BUNA DECÂT FRETEUTA TRADIȚIONALĂ: Spre deosebire de friteuzele tradiționale cu ulei, această friteuză vă permite să gătiți rapid și uniform datorită circulației rapide a aerului cald. Un aparta de gatit perfect, de asemenea, pentru prajire si gratar
PREGĂTIRE MAI SĂNĂTOASĂ: Această friteuză vă permite să   selectati dintre cele 7 programe presetate.
UȘOR DE CURĂȚAT: Este ușor de curățat. Doar ștergeți exteriorul cu o cârpă umedă în timp ce recipientul și grătarul sunt detașabile pentru a fi curățate cu apă fierbinte și detergent.

Recipient si raft antiaderent de 5 litri, detasabil pentru o curatare usoara
Protectie impotriva supraincalzirii
Putere: 1450 W
Dimensiuni: 30.8 x 30.8 x 34.8 cm

Greutate:3,4 kg
Carcasa din plastic, invelis interior antiaderent

Brand

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.