Electrolux

Una dintre produsele Electrolux este friteuza cu aer cald, care este un dispozitiv de gătit modern și eficient. Friteuza cu aer cald Electrolux utilizează tehnologie avansată pentru a oferi rezultate de gătit uniforme și rapide, fără a fi necesară adăugarea de ulei.

Aceste friteuze funcționează prin încălzirea aerului la temperaturi ridicate și prin circularea acestuia prin alimente pentru a le frige uniform. Acest lucru permite alimentelor să devină crocante și sănătoase, cu conținut redus de grăsime.

Friteuzele Electrolux sunt dotate cu un ecran digital și cu programe presetate pentru diferite tipuri de alimente, precum pui, cartofi, pește sau legume. Acestea sunt ușor de utilizat, cu butoane intuitive și control temperatură precis.

În plus, aceste air fryer sunt ușor de curățat, cu piese detașabile și rezistente la zgârieturi.

În general, friteuzele cu aer cald Electrolux sunt un aparat de gătit versatil și eficient, care poate fi utilizat pentru a prepara o gamă largă de alimente, fără a fi necesară adăugarea de ulei sau grăsimi suplimentare. Sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să mănânce alimente sănătoase și să evite adăugarea de grăsimi inutile.

 

Gustul va fi cel puțin la fel de bun ca și in baia de ulei, prăjirea tradițională. Însă friteuzele Air frye reduce pana la aportul de grăsimi din alimente in comparatie cu frituzele traditionale cu ulei.In MAGAZINUL DE ELECTROCASNICE PENTRU BUCATARIE puteti cumpara pe langa  FRITEUZE ZILAN ,Heinner  si produse ala acestei companii renumite.Apartaul cel mai vandut si recomandat este  airfryer Zilan.

Friteuza cu aer cald Electrolux