Klarstein

 

Klarstein FRITEUZA CU AER CALD  un electrocasnic de bucatarie valoros  cu care gatesti  mai gustos și mai sănătos prăjite folosind puţin ulei sau chiar deloc. Prăjirea alimentelor va fi rapida uniforma și omogena. Gustul va fi cel puțin la fel de bun ca și in baia de ulei, prăjirea tradițională. Însă friteuzele Air frye reduce pana la aportul de grăsimi din alimente in comparatie cu frituzele traditionale cu ulei.In MAGAZINUL DE ELECTROCASNICE PENTRU BUCATARIE puteti cumpara pe langa  FRITEUZE ZILAN ,Heinner  si produse ala acestei companii renumite.Apartaul cel mai vandut si recomandat este  airfryer Zilan.

 

O friteuza cu aer Klarstein este un aparat de bucătărie care folosește aer cald pentru a prăji alimentele în loc de prăjirea tradițională cu ulei. Acest tip de prăjire este considerat mai sănătos deoarece reduce cantitatea de ulei necesară și creează un exterior crocant, fără grăsime adăugată.

Friteuza cu aer Klarstein are mai multe funcții, inclusiv prăjirea, coacerea, prăjirea, grătarul și gătirea la abur. Dispune de un afișaj digital cu temperatură și timp de gătire reglabile, ceea ce îl face ușor de utilizat. De asemenea, are o capacitate mare de gătit, ceea ce îl face ideal pentru familii sau cei cărora le place să se distreze.

Klarstein este un brand german specializat în aparate de bucătărie de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Oferă o gamă largă de produse, inclusiv friteuze cu aer, aragazuri lente și procesoare de bucătărie. Friteuzele Klarstein sunt cunoscute pentru designul lor inovator, caracteristicile ușor de utilizat și prețurile accesibile.