Friteuza cu aer cald

Friteuza Air Fryercu aer cald

Friteuza cu aer cald Zilan

Aceste aparate de gatit nu folosesc uleiul pentru prajirea alimentelor si jeturi de aer fierbinte.Rezultatul, insa, este acelasi, adica alimente crocante la exterior si moi la interior.Principalele avantaje ale friteuzelor cu aer sunt de a găti alimentele într-un mod sănătos, cu puțin ulei și grăsimi scăzute. Reduc mirosurile de gătit și permit diferite moduri de gătit.Cu volumul destul de mic economisiund spatiu, friteuza cu aer cald se dovedește a fi un aparat multifuncțional puternic Este destul de greu sa rezisti in fata unei portii de cartofi prajiti,peste prajit sau a unor snitele crocante de pui.Caracteristica acestor feluri de mancare este ca sant gatite cu multa grasime si ulei cea ce face mult rau sanatatii noastre.Friteuza cu aer fierbinte pune capat acestei probleme si prepara cartofi prajiti intru-un mod sanatos.Reduce considerabil cantitatea de grasimi folosita. Aproape fara grasimi sau ulei (de exemplu, o linguriță mică plină) pentru anumite feluri de mâncare..Cu ajutorul ei puteti gati foarte usor mai multe feluri de mancare crocanta si delicioasa.Dupa terminarea timpului de gatit mancarurile au o culoare maro auriu si sant crocacnte in exterior si moi in inerior.

Cum Functioneaza o friteuza Air Fryer

FRITEUZA CU AER CALD

Friteuza fără ulei foloseste pentru jeturi  de aer încălzit la temperatura ideală și care  circulă cu viteză mare în camera de gătit a mașinii.In Genereal aceste tiputi de aparate de gatit sant echipate cu o rezistenta care incalzeste aerul si un ventilator care pune in miscare aerul fierbinte.Jetul de aer cald poate avea diferite directii în funcție de tipul de friteuză cu aer: cu convecție orizontală sau  cu convecție verticală jetul este emis de sus în jos sau invers.. Cele mai moderne modele de convectie verticala dotate cu o tehnologie speciala la care  aerul este emis intr-un mod circular: aceste produse sunt cele mai eficiente intrucat reduc timpii de gatire si ofera o gatire mai  uniforma omogena.
Friteuzele traditionale cu ulei folesesc uleiul pentru prairea alimentelor.Uleiul este doar un transmitator de căldură care este ajuta alimentele sa atinga temperaturile ridicate necesare prăjirii.
Marele avantaj oferit de gătitul care are loc prin jet de aer este posibilitatea de a folosi puțină grasime  sau deloc  .

 

Cum alegem

Cu Friteuza cu aer cald, puteți prăji (sau aproape) orice tip de mâncare fără ulei , nu doar cartofi prajiti.fiecare model are un numar de programe:pui, cotlet, legume, crustacee și pește. Un mic exemplu este Air Fryer ZLN3604 de la Zilan cu  8 programe.Există diverse Brand-uri, modele,caracteristici,funcționalități, care trebuie luate în considerare: găsirea tipului ideal pentru necesitatile si obiectivul nostru. Modelele recomandate de noi au fost alese pe cateva criterii simple:Calitate , Pret si functiile cu care sant dotate .Există elemente de evaluat pentru a identifica cea mai bună friteuză cu aer .
Capacitatea coșului o alegem in functie de dimensiunea familiei dvs.De fapt, este important să cumpărați ofriteuza Air Fryer care se potrivește cel mai bine numărului dvs. obișnuit de meseni, astfel încât să puteți pregăti preparatele pentru toată lumea deodată Pe lângă capacitate trebuie să luați în considerare temperatura maximă și timpul de încălzire . Trebuie sa ajunga la o temperatura de minim 200 de grade Celsius si trebuie sa se incalzeasca in cateva minute , cel mult 4. Trebuie sa fie echipata cu cronometru si termostat pentru a  regla temperatura  . la antena de satelit.Fata de alte electrocasnice consumul este mai mic și pentru că timpii de utilizare sunt redusi (de exemplu, 15 minute sunt suficiente pentru a prăji cartofii prăjiți).

Friteuza cu aer cald și avantajele sale

 

 

Un aparat de bucatarie valoros cu avantaje extraordinare catre trebuie sa nu lipseasca din nici o bucatarie.
Unele modele are o rezistență electrică care, atunci când este încălzită, permite și alte tipuri de gătit. Friteuzele de acest tip fac multe alte lucruri în afară de prăjire. Cum ar fi fierberea ,coacerea, , grătarul, dezghețarea și coacerea și astfel poate înlocui aragazul, grătarul și cuptorul.Da permite fierberea legumelor, a cărnii, sucurile de gătit rămânând în friteuza în loc să se evapore.
Friteuza cu aer are numeroase avantaje. In cazul cand nu aveti timp si vreti sa va satisfaceti foamea rapid, masina are program de gătit rapid pregătește o gamă largă de delicatese în câteva minute. Nenumărate feluri de mâncareși meniuri complete pot fi perfect pregătite cu puțin efort .Alte avantaje ar fi in principal prăjirea sănătoasă, fără ulei și cu conținut scăzut de grăsimi, prepararea la grătar gătirea,  prăjirea și coacerea tuturor tipurilor de alimente

Cumpărați friteuza cu aer online – ce proprietăți sunt importante?

 

luxmag.ro

Cea mai buna

CH

 

Friteuzele cu aer cald sunt dispozitive de gatit moderne care sunt deosebit de populare in ultimii ani, datorita stilului lor de prajire sanatos.

Ce este o friteuza cu aer cald?
Una dintre cele mai moderne forme de friteuze, friteuzele cu aer cald sunt dispozitive care functioneaza prin incalzirea rapidă a aerului si circularea acestuia prin jurul alimentelor, ceea ce le face sa devina crocante.

Cum functioneaza o friteuza cu aer cald?
Friteuzele cu aer cald functioneaza prin utilizarea curentilor de aer cald, care circula prin jurul alimentelor, cojindu-le si facandu-le sa devina crocante. Acest aer cald este incalzit rapid si uniform, oferind rezultate perfecte la fiecare utilizare.

Functiile unei friteuze cu aer cald
Friteuzele cu aer cald au mai multe functii care le fac mai versatile si mai usor de utilizat. Unele dintre aceste functii includ setari precise de temperatura si timp, controlul curentilor de aer, si optiuni pentru diferite tipuri de alimente.

Capacitatea unei friteuze cu aer cald
Capacitatea unei friteuze cu aer cald poate varia in functie de marimea si modelul dispozitivului. Unele modele pot fi destul de mici pentru a se potrivi in bucataria unei familii, in timp ce altele pot fi suficient de mari pentru a fi utilizate in restaurante sau in alte medii de afaceri.

In concluzie, friteuzele cu aer cald sunt un dispozitiv de gatit modern si sanatos, care poate fi utilizat pentru a prepara o varietate de alimente crocante si delicioase. Cu functii avansate si capacitati variabile, friteuzele cu aer cald sunt o alegere excelenta pentru orice gospodarie sau afaceri.