Friteuza cu ulei beper

Friteuza cu ulei  capacitate 1 litru

Friteuza electrica Beper P101FRI100,  cu ulei ,Capacitate mica  de 1 litru,putere 950W, , Termostat ajustabil pana la 190°C, Negru

USOR DE UTILIZAT:Datorită capacului cu porthole ( gemulet pentru supravegherea procesului de gatit) prezent în partea superioară, va fi posibil controlulprocesului de prajire. Este echipata cu Filtru anti-miros detașabil și lavabil opreste mirosurile neplăcute si stropii de ule

FRITEUZA ELECTRICA: Beper a proiectat aceasta friteuza cu capacitate mica de numai un litru  si un sistem de alimentare de 950 Watts , ideala pentru a praji  rapid si gustos.

 

REGLABILA ȘI STABIL: Temperatura friteuzei este reglabilă până la 190 ° . Dotata cu  picioare antiderapante puteți găti în siguranta .

REZISTENTA: Friteuza este realizata exterior din ABS cu cosul detasabil din otel inoxidabil foarte rezistenta in timp la folosirea la temperaturi ridicate

USOR DE CURATAT: Prin indepartarea cosului puteti goli uleiul din recipient si lasati detergentul sa actioneze, pentru a obtine o curatare optima.Pentru capac și structura externă este recomandabil să ștergeți cu o cârpă umedă.

 

Caracteristici

Marca Beper
Filtru anti-miros detasabil si lavabil
Cos detasabil din otel inoxidabil
Termostat ajustabil pana la 190°C
Recipient pentru ulei antiaderent cu capacitate 1 litru
Material: ABS

Picioruse antialunecare
Capac cu orificiu din geam pentru supravegherea procesului de gatit
Indicator luminos de functionare si atingere a temperaturii
Putere: 950 W
Dimensiuni: 22.5 x 19.5 x 20.5 cm
Greutate:1.4 kg

 

 

Marca Beper

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

Friteuza electrica  cu ulei Capacitate mica  de 1 litru


Friteuza cu ulei cu o capacitate de 1 litru este un echipament de bucătărie care poate fi utilizat pentru a prăji alimente în ulei, cum ar fi cartofii prăjiți, peștele, puiul, legumele și multe alte tipuri de alimente.

Cu ajutorul friteuzei cu ulei, puteți prepara o varietate de alimente prăjite în ulei într-un mod rapid și ușor. Iată câteva exemple de preparate culinare pe care le puteți face cu o friteuză cu ulei cu capacitate de 1 litru:

Cartofi prăjiți: Aceștia sunt unul dintre cele mai populare alimente prăjite în ulei. Tăiați cartofii în bucăți sau felii, presărați cu sare și prăjiți în friteuză până când sunt aurii și crocanți.

Pește prăjit: Peștele prăjit este o altă mâncare populară. Înmuiați peștele într-un amestec de făină, sare și piper, apoi prăjiți-l în ulei până când devine auriu și crocant.

Aripioare de pui prăjite: Aripioarele de pui prăjite sunt o gustare delicioasă sau un fel principal care poate fi pregătit cu friteuza cu ulei. Înmuiați aripioarele de pui într-un amestec de făină și condimente, apoi prăjiți-le în ulei până când sunt aurii și crocante.

Legume prăjite: O varietate de legume pot fi prăjite în friteuză, cum ar fi dovleceii, ciupercile, ardeii și ceapa. Acestea sunt tăiate în bucăți, presărate cu făină și prăjite în ulei până când sunt aurii și crocante.

Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și să acordați atenție siguranței atunci când utilizați o friteuză cu ulei. Asigurați-vă că friteuza este plasată pe o suprafață plană și că este utilizată într-un spațiu bine ventilat.