&n

Friteuza electrica cu ulei

Friteuza cu ulei

 

FRITEUZA ELECTRICA CU ULEI   este un electrocasnic de bucatarie  care le ajuta la prajirea alimentelor prin scufundarea alimentelor in ulei..In friteuzele electrice, uleiul atinge rapid temperaturile ideale, iar imersarea alimentelor in ulei in clocot asigura ca gatirea sa fie uniforma si crocanta.Sant FRITEUZE concepute pentru uz strict casnic au o formă rotunjită cu capac închis și, în general, nu pot fi deschise în timpul gătitului. Ca si friteuzele cu aer cald sunt dotate cu multiple funcții prestabilite și programe care setează temperatura și timpii de gătire în funcție de alimentele introduse în friteuză.

Cum functioneaza

Pricipiul de functionare este foarte simplu.Aparatele sant echipate cu un cos metalic inchis cu un capac care se umple cu ulei comestibil.Cu ajutorul unei rezistente electrice uleiul este incalzit la temperaturi de pana la 250 grade.Când uleiul atinge temperatura dorită, alimentele care urmează să fie prăjite sunt scufundate in ulei intr-un coș metalic. Cosul plin cu alimente este ridicat la sfârșitul gătirii .

Zilan

 

Zilan este un brand  este de 25 de  un nume prezent pe piata din Romania, si foarte apreciat pentru micile sale electrocasnice pentru bucatarie, pentru curatenia casei, aparate de cafea, fier de calcat si multe altele.Electrocasnice practice si compacte.FRITEUZELE ZILAN  sant de  diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

 

Beper

 

Beper este un brand italian care din 2005 creeaza si propune solutii de simplificare a vietii in bucatarie, prin electrocasnice practice si compacte.In domeniul friteuzelor, ofera diverse modele, de la cele traditionale pana la cele mai moderne cu aer cald fara ulei sau cu ulei . Electrocasnice mici si compacte, de la aparate pentru vata de zahar la cuptoare electrice,concepute pentru a satisface nevoile si gusturile  intregii familii. Aparate ultra-moderne,  ușor de utilizat si extrem de intuitive, care vă permit să economisiți timp în bucătărie și să rezolvați problema mirosurilor neplăcute, rezultate din metoda tradițională de prăjire.

Heinner