Friteuza multifunctionala cu aer cald Beper

Friteuza multifunctionala digitala cu aer cald Beper

 

Friteuza cu aer cald multifunctionala digitala Beper. Cu o capacitate XXL de 12 litri, vă permite să creați o prăjire ușoară și crocantă excelentă într-un timp scurt, fără a folosi ulei și să gătiți, grătar și prăjiți multe alimente și astfel să creați un număr mare de rețete. Cu 8 programe prestabilite pentru alimente diverse, inclusivpeste, cartofi prăjiți, pui,carne și multe alte utilizari, cu diferite moduri de gătit, cum ar fi rotisorul,prăjirea, coacerea,și uscarea, este masina de gatit de gatita perfecta pentru familii numeroase si pentru cei care iubesc confortul și au puțin timp la dispoziție. Tehnologia aerului cald, afișaj digital și accesorii multiple: două grile, coș rotativ, rotisor din oțel, Baza anti-alunecare și mâner cu cuva detasabila, putand fi astfel manevrata mai usor.

Caracteristici

Caracteristici

 

Dimensiuni Produs:dimensiunile sunt 41 cm (adancime) x 32bcm (latime) x 32 cm (inaltime)
Programe prestabilite:: Există 10 programe prestabilite Cartofi prăjiți, carne, pui, pește, desert și așa mai departe. Cu diversele metode de gătit, aceste prăjire, coacere, rotire și uscare
Materiale: Plastic/inox
Putere: 1800 W
Greutate: 9,60 KG
Dimensiune ambalaj: 39,5X39,5X49,5 CM
Accesorii incluse:  două tăvi perforate pentru o mai mare ventilație și uniformitate de gătit; un grătar rotativ; un suport rotativ pentru frigarui; o furculiță pentru cuptor/rotisor și o tavă pentru picurare..
Manual de instrucțiuni si  in limba romana

 

Analiza

 

Pro

Raport calitate/preț excelent
Compact, de dimensiuni mici
Vă permite să gătiți sănătos,cu putina grasime, mai ieftin și mai rapid
Versatil, este potrivit pentru prăjire, grătar, prăjire fără ulei și pentru încălzirea alimentelor
Usor de curatat
Are o gama excelenta de accesorii
Utilizare ușoară și intuitiv

Concluzii

 

Friteuza cu aer Airfryer  tip cuptor Beper  cu o putere de 1500 W cu care se prajeste, se coace, se frige, se grataresc, se incinge vase, toate cu un consum foarte redus de ulei si grasimi. O metodă de gătit sănătoasă  dar în același timp gustos și aromat crocant in exterior si moale in interior. Potrivit pentru a găti o mare varietate de alimente,pizza și pâine, mâncăruri sărate, , are o capacitate de 12 litri și 10 programe prestabilite și, prin urmare, este potrivit și pentru familiile numeroase și pentru când aveți mai mulți oaspeți la cină.